11 Eylül 2008 Perşembe

futbol "Terim"leri

İlkel bir canlı olsaydım..dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcularından biri sayesinde bir Avrupa kupası kazansaydım..bir de milli takım verselerdi bana..elbette küfürle motive ederdim futbolcularımı..iyi oynamayanın annesiyle flört etmek isterdim..ötekinin sakalıyla bıyığıyla...taktisyenlik mi? olası yenilgilerde ne bahane bulsam, kime ne cevap versem taktikleri daha çok meşgul ederdi limitli beynimi 4-4-2 yada 3-5-2den...elbette takımımın kaptanı da M.Van Basten gibi bir karaktere sahip olacak değil..strese girince kolunun uzunluğunu gösterirdi basın tribününe..eğer o göstermezse ben gösterirdim çünkü..

Mantıksızlığın saçmalığın sistemsizliğin çürümüşlüğün kol gezdiği bir ülkeye teknik direktör olarak da A.Wenger yakışacak değil ya ben yakışırdım elbette...zaten o da gelse en fazla 1 senede yollarlar yine beni getirirlerdi..

Beni eleştirenlere de tahammül edecek değildim herhalde.."rezultante importante" derdim galip gelince..yenemeyince de sakal, bıyık, anne, eş, dost bir şey bulurdum küfredecek..

ama yanlış anlamayın içim temizdir benim..bir bebek kadar kırılganım..bu çocuksu öfkem bu aptallığım hep eksikliğimdendir..beni büyüten sizlersiniz..ne yapıyorsam dibine kadar hakedenlersiniz sizler..
dev

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bu canavarı türk basını yarattı

Adsız dedi ki...

çok güzel yazı olmuş, ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi..teşekkürler, elinize sağlık..

Barizzio dedi ki...

Arkandayım ihsan.
Dikkat, ilkel fanatikleri seni de dışlayabilir!!
Artı bol küfürlü bir telefon konuşması geçirebilirsin ilkelle.

mehmet erdem perek dedi ki...

toplumca ego sorunu çekiyorduk.

sonra birisini seçtik sanki, sorunumuzu tek başına taşısın, düştükçe düşsün, dev aynalarının dev adanalısı olsun.

çözmekte değil de bu tip kahramancıklarla üstünü kapatmakta çok başarılıyız sorunumuzun. can sıkıcı olan da küçük şımarık öğrencisinin daha yıllarca aynı tarzda futbolumuzun içinde yer alacak olması.(Hıncal bu sefer haklı mı ne)

harika yazı Age. daha sık ama.

wasted times dedi ki...

keyifle okudum :) konu ile ilgili olarak belçika teknik direktörünün maç sonrası açıklaması çok önemli bence.."tamam türkiye'de onu en tepeye koymuş olabilirler ama bunun sadece türkiyede olduğunun farkında olması gerekir bay terim'in. ben de bi milli takım teknik direktörüyüm ve bana da, takımımı da saygı duyması gerekir." fatih hoca da, "bana italyanca küfür etti, ona çiçek mi verseydim" diyor maçtan sonra..tamburacanın bıyıklarına da maçtan önce küfrediyor, o ayrı..

mustafa

Adsız dedi ki...

İstemiyorum kardeşim böyle hoca, böyle oyuncu.

Adsız dedi ki...

esegin gozleri kadar guzel yazi:) saka bir yana guzel yazi
trapano

Adsız dedi ki...

iki ay önce imparator denilen adamın hakkında şimdi neler deniliyor. anlamıyorum ben bu türkiyeyi de, insanlarını da.

crespo!

Adsız dedi ki...

crespo sen uzaylı mısın?

lazinyo dedi ki...

türk basını nelere kadir ve türk halkı da nelere müstehak. millet farkettiniz mi maç sonrası gazete-televizyon vs tüm haberler kim kime ne dedi, kim kime ne hareket çekti, yok o antisosyaldi, yok şu psikopattı gibi geyiklerle bezeli. maçın teknik analizi, hatalar ve çözüm yolları vs çok arka planda. medya bizi neyi düşünmekten alıkoyuyor? medya kimin arkasında ki zihnimiz bu saçmalıklarla dolu?

yıl 2008 ve türkiye'de hiçbir yoruma veya köşe yazısına güvenmek veya saygı duymak mümkün değil. lütfen herkes sadece haberi ( oda güvenilir kaynaktan) öğrensin, yorumu kendi yapsın. kimseye inanmıyorum, kimseye güvenmiyorum.