12 Mayıs 2008 Pazartesi

ROKET

Ronnie O'Sullivan, beş dakika 20 saniyede masayı temizlemiş tek adam ve bu nedenle almış olduğu sıfatı geçen hafta bitmiş olan Snooker Dünya Şampiyonasında tekrar hatırlatmış oldu bizlere.

2001, 2004 ve son olarak 2008 yılında Roketin iş başında oluşu snooker severler için büyük bir keyifti. Kariyeri boyunca sayısız başarının altına imza atmış olan Ronnie, 16 yıl içerisinde; masa başında kazanabilecek en büyük para olsa gerek 10 milyon doların üzerinde bir parayı hesabına aktarmış oldu.

Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu olarak adlandırılan bu adam eğer oyunu bırakmazsa üç kez almış olduğu Dünya Şampiyonluğu sayısını arttırmaya devam edecek gibi gözküyor.

3 yorum:

Barizzio dedi ki...

Kendileri sıkıldığında turnuva terketme, canı istediğinde turnuvaya katılmama gibi garip özellikleriyle zaten gönlümüzü fethetmiştir.
Şampiyona sonunda "bırakabilirim" şeklindeki açıklamalarıyla bizi çok korkutmuştur.
Ronnie, bize bu sporu sevdirdin, lütfen bırakma!!!

mehmet erdem perek dedi ki...

arkadaşın ailesi çok zengindir ve ilk snooker masasını henüz 6 yaşında evin bodrumuna kurarlar.
yeteneği ve çalışma azmi değildir ama bizi bu adama hasta eden: en iyi olduğu mesleği bile bırakıp gitme düşüncesindeki özgürlüğüdür.umursamazlığıdır.sadece istediği zaman oynamaya olan meyilidir.
keşke biz de onun kadar cesaretli olsak istemediklerimizi bırakıp gitmeye ve özleyince bırakamayacağımızı anlamaya.

Barizzio dedi ki...

Steve Jobs'ın konuşmasını andırdı sözlerin Sayın Perek. Güzel fikirlerini her zaman blokumuza bekleriz. Sevgiyle kal, futbolla kal, snooker'la kal.